Šta Zvezdi prvo mora biti na umu u revanšu protiv "studenata"?

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 21.04.2024.
18:30
Izvor: Sportske.net

Odgovor je dao trener crveno-belih Janis Sferopulos.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Podgoricu gde ih u ponedeljak od 18.30 sati u "Morači" očekuje revanš meč četvrtfinala plej-ofa AdmiralBet ABA lige protiv ekipe SC Derbi.

Zvezda je u prvoj utakmici nadoknadila zaostatak od 18 poena i slavila u "Areni", a ako još jednom savlada "studente" plasiraće se u polufinale.

Crveno-beli će u Podgorici biti oslabljeni neigranjem povređenog Adama Hange, a u tim bi trebalo da se vrati oporavljeni plejmejker Nikola Topić.

Trener Zvezde Grk Janis Sferopulos svestan je važnosti ove utakmice.

"Očekuje nas druga utakmica sa ekipom SC Derbi i jasno je da moramo da odigramo na prvom mestu mnogo, mnogo bolje nego prvu utakmicu u Beogradu. Prvo što moramo da imamo a umu je da moramo da igramo na najvišem nivou znajući da na drugoj strani imamo takmičarski vrlo dobru ekipu koja ima svoj kvalitet“rekao je Sferopulos.

Košarkaš crveno-belih Dejan Davidovac zna da on i saigrači moraju biti mnogo bolji nego u Beogradu kako bi stigli do pobede.

"Očekuje nas drugi meč četvrtfinala protiv SC Derbija. Na prvom smo bili daleko od svoje igre i ritma koju smo uspeli da nametnemo u finišu i dodjemo do važne pobede. Znamo da protiv sebe imamo tim koji je vrlo kvalitetan to su pokazali u više navrata, pa i na poslednjoj utakmici u Beogradu. Moramo da odigramo mnogo bolje nego u utakmici broj 1, čvršće, energičnije i sa velikom željom da dobijemo meč u Podgorici i okončamo četvrtfinalnu seriju“, poručio je Davidovac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke