Nišlije nezadovoljne pred Radnik: "Nismo uradili ništa epohalno do sad"

Autor: Sportske Net
petak 30.07.2021.
16:10
Izvor: Sportske.net, Beta

Ipak optimistični pred naredni duel.

Ivan Cvetković/Sportske.net
Ivan Cvetković/Sportske.net

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Aleksandar Stanković rekao je danas da je optimista pred utakmicu srpskog prvenstva protiv Radnika.

"Dobro smo se spremili, maksimalno ih poštujemo, ali verujemo u nas i idemo tamo da pobedimo. Ne pretimo nikom, ali Radnički u svakom meču ide na tri boda", rekao je Stanković na konferenciji za novinare.

Radnički će gostovati Radniku u trećem kolu Super lige Srbije.

"Utakmicu dočekujemo u veoma dobroj atmosferi. Ono što me hrabri jeste da iz dana u dan rastemo kao tim. Puno je novajlija i zadovoljan sam kako se razvijamo na početku sezone. Iza nas je jedan dobar rezultat i kvalitetan rad, pa u Surdulicu odlazimo raspoloženi i motivisani. Ali, ništa epohalno nismo uradili u ova dva kola", kazao je Stanković.

Nišlije imaju četiri boda iz prve dve utakmice.

"Uzeli smo četiri boda, ali ja mislim da možemo dosta bolje da izgledamo. Imali smo ozbiljne kikseve u prvom poluvremenu protiv Napretka. Prvi gol smo primili posle našeg kornera i takvim situacijama smo posvetili puno vremena prethodinih dana. To ne sme više da nam se dešava. Drugo poluvreme je već bilo na visokom i ozbiljnom nivou sa naše strane i svaka sledeća utakmica mora biti na takvom nivou. Respektujemo Radnik i sve ono što je taj tim uradio prošle sezone. Gro igrača iz te ekipe je i dalje tamo. Imaju nekoliko pojedinaca na koje treba obratiti posebnu pažnju. To su Subotić, Spasić i Janjić u fazi napada. Opasni su", naveo je Stanković.

Utakmica će se igrati u subotu od 21.00 u Surdulici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke