Stasao u Zvezdi, očekivao se transfer u Partizan, ali odlučio se za drugu ligu Italije!

Autor: Darko Mitrović
subota 10.07.2021.
10:36
Izvor: Sportske.net

Ne baš očekivana odluka.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Vojislav Stojanović je svojevremeno važio za jednog od naših najtalentovanijih košarkaša, u vreme kada je kao junior nastupao u Crvenoj zvezdi, ali potom je odlučio da seniorsku karijeru gradi u Italiji.

Košarkaš koji igra na pozicijama beka i krila se pre šest godina, kao 18-godišnjak, preselio u Italiju gde je branio boje Orlandine, a potom je nastupao i za Kremonu i Fortitudo iz Bolonje.

Posle dolaska Zorana Savića na mesto sportskog direktora Partizana ovog proleća spekulisalo se da bi Stojanović mogao da bude jedno od pojačanja crno-belih ovog leta, ali to se dešavalo pre nego što se trener Željko Obradović vratio u Partizan.

Od tog trenutka, ambicije Partizana postale su mnogo veće, ne samo u ABA ligi, nego i na evropskoj sceni, a Stojanović se u međuvremenu odlučio za ostanak u Italiji, ali u tamošnjoj drugoj ligi!

Prema najnovijim informacijama iz Italije, Stojanović je potpisao ugovor sa Mantovom, gde će pokušati da se vrati u pravu formu, s obzirom da prošle sezone gotovo da nije ni igrao u Fortitudu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke