Štedljiva Evroliga - Juče sudio Partizanu, sutra će Zvezdi

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.12.2017.
13:24
Izvor: Sportske.net

Španski arbitar čije su ime navijači Crvene zvezde i Partizana dobro zapamtili sutra će deliti pravdu u duelu crveno-belih i Panatinaikosa.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Elitno košarkaško takmičenje raspolaže ogromnim svotama novca ali je na jednom primeru pokazalo kako se ponaša "domaćinski".

Sudije koje su delile pravdu na utakmici 9. kola Evrokupa između Partizana i Limoža ostale su u Beogradu kako bi sutra obavile još jedan posao.

Tako će ulogu glavnog arbitra u duelu 14. kola Evrolige između Crvene zvezde mt:s i Panatinaikosa obavljati Španac Migel Perez Perez, a pomagaće mu Petri Mantila iz Finske i Sefi Šemeš iz Izraela.

Jedina razlika u odnosu na jučerašnju utakmicu u "Pioniru" je ta što je u sudijsku ekipu uvršten Izraelac, dok su Perez Perez i Mantila delili pravdu u duelu Partizana i Limoža.

Verujemo da navijačima Crvene zvezde mt:s neće biti posebno drago zbog toga što će ulogu glavnog arbitra obavljati Migel Perez Perez.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran_Ilic
Wednesday, 20.12.2017
15:36

Auuu sad je ova 2 u 1 pakao nedelja,daj boze da se iscupamo iz donjeg dela tabele ali se bojim da je onoliko poraza na pocetku nenadoknadivo,pozdrav svima.