Stefan Jović opominje: ''Zvezdi trebaju pojačanja, što pre!''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 19.09.2016.
14:55
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović rekao je danas da bi u klub što pre trebalo da stignu pojačanja, kako bi se ekipa uigrala i bila spremna za napornu sezonu u kojoj će nastupati u četiri takmičenja.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Košarkaši Zvezde predstavili su danas nove dresove za predstojeću sezonu i razgovarali s novinarima u sklopu Evroliginog dana s medijima.

"Raspored nam je prenatrpan, imaćemo mnogo putovanja, čekaju nas tri gostovanja u oktobru kada 10 dana nećemo biti kod kuće. Prvenstveno fizički to treba izdržati, putovanja i utakmice.

Zbog svih tih stvari i igranja na četiri fronta, trebalo bi da što pre stignu pojačanja, da se što pre uigravamo, da bismo mogli da budemo pravi",
rekao je Jović novinarima u Beogradskoj areni.

Jović je s reprezentacijom Srbije osvojio srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru i pre 10 dana se priključio ekipi.

"Tek sam 10 dana sa ekipom, za sada ovo što smo radili i nekoliko pripremnih utakmica, ima prostora za napredak s obzirom da smo dolazili u hodu. Poslednji je došao Milko Bjelica, a pre njega (Marko) Simonović i ja.

Mislim da treba da budemo optimisti kada je početak sezone u pitanju. U kojem god sastavu da igramo protiv MZT, treba da budemo optimisti"
, naveo je Jović.

Zvezda će sezonu početi 30. septembra, kada će u prvom kolu Jadranske lige dočekati MZT iz Skoplja.

Crveno-beli su prošle sezone osvojili sva tri trofeja, a Jović je rekao da nije imao vremena da sabere utiske.

"Imao sam malo vremena da sumiram sve što smo uradili na Olimpijskim igrama, a kamoli za prošlu sezonu. To je bila najbolja sezona za mene i ekipu uz sve oscilacije koje smo imali. Svi znamo kakav nas raspored čeka, trebaće nam par pojačanja da bismo ovu sezonu mogli da izguramo na pravi način. Nadam se da će sve to da bude što pre rešeno", rekao je on.

Upitan da li se može smatrati liderom ekipe, Jović je naveo da se "u Zvezdi ne može očekivati da jedan igrač drži sve".

"Mnogo je kvalitetnih igrača trenutno u ekipi, a mislim da će ih biti još. Ako svako bude radio svoj deo posla i davao maksimum na terenu, sigurno možemo da napravimo dobre uspehe ove godine", rekao je Jović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 4 2
Monday, 19.09.2016
20:14

Stefan Jović nije košarkaš crvene zvezde! Toliko.

avatar
Bomb@$
Monday, 19.09.2016
17:01

Ma samo jednog nigersa iz Konga dovesti na poziciji centra da fata promasaje Jovica za 3 i da mu vraca loptu dok ne pogodi... Svaka cast Jovicu,ali brate moras promjeniti igru.. Pa gdje si vidio da kad si na polaganju vracas loptu igracu koji je ne ocekuje... Uci li te ista ovaj Radonjic za ove 3 godine...

avatar
bojanb
Tuesday, 20.09.2016
15:34

On da valja igrao bi kod nas jos u juniorima

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 20.09.2016
16:17

Pa sponzor je iz Ruande ,možda odande nadju...