Stefan Jović u Zvezdi? Ovako stoje stvari...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.06.2021.
19:43
Izvor: Sportske.net, Sportjuga.rs

Sam košarkaš progovorio i na ovu temu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Crvena zvezda će i sledeće sezone igrati u Evroligi, pa je jasno da sledi još jedno veoma zanimljivo leto na Malom Kalemegdanu i dolazak novih atraktivnih i kvalitetnih pojačanja.

Ime Stefana Jovića se u tom kontekstu već par godina pominje, a te priče sada postaju još intenzivnije, s obzirom da je reprezentativni plejmejker okončao saradnju sa ruskim Himkijem i da je sada slobodan u izboru novog kluba.

Da li je povratak u Zvezdu zaista realan ovog leta, ili ne, Jović je prokomentarisao u izjavi za ''Sport juga''.

''Sve što se priča po medijima je daleko od istine, mene svako leto povezuju sa Zvezdom. Lično sam bio pre par dana u Beogradu, ali je razlog bio snimanje reklame za Košarkaški savez Srbije. Nisam imao kontakt ni sa jednim klubom, tako da sve što se piše po medijima nije tačno. Očekujem da se pitanje mog statusa rešava od 15. juna i da će do kraja jula biti rešeno'', objasnio je Jović.

Ono što je u ovom trenutku najvažnije kada je Jović u pitanju, jeste to da je njegova povreda postala prošlost i da spremno dočekuje okupljanje reprezentacije 12. juna, na početku priprema za Olimpijski kvalifikacioni turnir u Beogradu krajem ovog meseca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke