Stefanović: ''Najdraža pobeda od kada sam u FMP-u, dva igrača primila infuziju!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.01.2023.
20:36
Izvor: Sportske.net

Trener FMP-a ima samo reči hvale za svoje igrače posle večerašnje pobede.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

FMP iz Železnika je večeras stigao i do desete pobede u 13 odigranih kola AdmiralBet ABA lige. ''Panteri'' su kao gosti savladali Mornar u Baru sa 113:102, uz 45 poena Trenta Frejžera koji je bio neverovatno šuterski raspoložen, pogotovo u poslednjoj deonici.

Posle meča, trener FMP-a Nenad Stefanović je najpre pohvalio domaćina, a onda otkrio u kakvim se sve problemima nalazio njegov tim uoči ove utakmice.

''Čestitke Mornaru na dobroj igri, ne govorim to kao ustaljenu frazu, već zaista to mislim. S obzirom na situaciju u kojoj je, sa malim brojem igrača, odigrao je jako dobru utakmicu i želim mu sreću u nastavku prvenstva. Ubeđen sam da neće biti problema oko opstanka u ligi.

Ne znam kome bih pre čestitao. Dva igrača su danas u Baru primila infuziju. Jedan je ostao u hotelu, Stepanović je ne znam ni ja kako igrao 15 minuta i dao izvanredan doprinos.

Dosta ih je bilo povređeno i bolesno, Valinskas je došao, ali nije mogao da igra. Od srca im čestitam, ovo mi je najdraža pobeda otkada sam u FMP-u, jer smo slavili na teškom terenu, uz situaciju u kojoj smo bili pred meč, protiv trenera kojeg veoma cenim'', rekao je Stefanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke