Stigao prvi odgovor na Zvezdino saopštenje: ''Meni mandat ističe u junu...''

Autor: Darko Mitrović
sreda 31.05.2023.
21:57
Izvor: Sportske.net, Sportklub

Ima li rešenja na vidiku?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

S obzirom da se polufinalna serija plej-ofa AdmiralBet ABA lige prilično odužila, Crvena zvezda se danas oglasila saopštenjem u kom je potvrdila da će pre finala protiv Partizana ili Cedevita Olimpije najpre odigrati završnicu plej-ofa domaće AdmiralBet Superlige Srbije.

To bi moglo da utiče na eventualno kašnjenje finala plej-ofa AdmiralBet ABA lige, dok Zvezda ne završi sa obavezama na domaćoj sceni, ali to ćemo tek da vidimo kada se budu definisali tačni termini utakmica finalne serije.

Prva reakcija na Zvezdino današnje saopšenje stigla je od aktuelnog prvog čoveka AdmiralBet ABA lige, kao i barskog Mornara, Đorđija Pavićevića koji u svojoj izjavi za ''Sportklub'' nije nagovestio koji bi to termini mogli da budu.

''Sa mnogo entuzijazma sam preuzeo ulogu predsednika (AdmiralBet) ABA lige u sezoni koja se polako bliži kraju. Imao sam veliku želju, volju i energiju da ligu i takmičenje dovedemo na nivo kakav je u svim evropskim takmičenjima, uključujući i Evroligu.

Pre početka plej-ofa nastojao sam da održim sastanak ili Skupštinu sa svim klubovima, ali iz raznoraznih razloga do pomenutog sastanka nije došlo, usledila su odlaganja utakmica i sada se nalazimo tu gde se nalazimo.

Meni mandat ističe u junu, a u ovom momentu jedino mogu da se nadam i verujem da će sezona biti privedena kraju, a da će biti izvučene pouke za period koji sledi, jer (AdmiralBet) ABA liga može da bude organizovana kao i sve ostale evropske lige, kao i najprestižnije takmičenje, Evroliga'', izjavio je Pavićević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke