Stigla oštra reakcija posle odluke Partizana, biće još oštrija, nema gledanja kroz prste!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.06.2022.
18:47
Izvor: Sportske.net, Sportal.rs

Posle današnjeg zvaničnog saopštenja crno-belih oglasio se direktor AdmiralBet Košarkaške lige Srbije.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Mnogi su očekivali da će se crno-beli predomisliti u poslednji čas, ali Partizan je ostao istrajan u odluci da ne učestvuje u završnici takmičenja AdmiralBet Košarkaške Superlige Srbije.

Tokom popodneva crno-beli su zvanično potvrdili svoju odluku, koja je izazvala oštru reakciju predsednika lige Aleksandra Grujina koji se oglasio u izjavi za ''Sportal.rs''.

''Iskreno, veoma smo iznenađeni ovakvom odlukom Partizana. Ne postoji aposlutno ni jedan jedini razlog za tako nešto. Ovime je nanesena ogromna, izuzetna šteta srpskoj košarci, ligi ali i državi Srbiji, koja puno ulaže u naš sport'', naglasio je Grujin.

On uverava da za crno-bele neće biti nikakvog popusta kada su u pitanju sankcije koje će Partizanu bez sumnje biti izrečene posle današnjeg poteza.

''Što se nas tiče, o ovome će se izjasniti predsedništvo i članovi lige. Svi akti će biti primenjeni i neće biti nikakvog aboliranja i gledanja kroz prste, jer ovo je velika sramota'', istakao je Grujin i primećuje da je sve počelo posle Partizanovog poraza od Burse u Evrokupu.

''Usledili su napadi na nas zbog propozicija koje su iste godinama (da je rangiranje povezano sa plasmanom u regularnom delu ABA lige), koje su potvrđene pre početka sezone i nedavno na sastanku u aprilu. Mi smo naravno otvoreni za sve predloge Partizana, ali tražiti fajnal-for umesto plej-ofa dva meseca pre početka je potpuno van svake logike i procedure. Dakle, nije problem da se nešto predloži, ali ovde je sporan tajming'', zaključio je Grujin.

A za to vreme, u NBA ligi je u punom jeku finalna serija plej-ofa između Boston Seltiksa i Golden Stejta. U AdmiralBet-u kvota na trijumf Seltiksa u četvrtoj utakmici je 1.53, ali na pobedu Voriorsa je znatno veća.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Friday, 10.06.2022
08:05

Jedina moguca odluka Partizana. Unistili ste sport u ovoj drzavi, dosta je bilo.