Štimac čestitao, evo šta mu je poručio Kalina

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 23.05.2017.
13:03
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac iz redova Bešiktaša Vladimir Štimac čestitao je Nikoli Kaliniću i Bogdanu Bogdanoviću titulu prvaka Evrope. Znate šta mu je poručio Kalina?

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Košarkaši Fenerbahčea kreću u završne borbe za odbranu trofeja u turskom šampionatu sa zvanjem prvaka Evrope, pošto su u nedelju savladali Olimpijakos i osvojili Evroligu.

Za Željka Obradovića evropska titula ne predstavlja nikakvu novost, ali su zato Nikola Kalinić i Bogdan Bogdanović prvi put u karijeri osetili šta znači biti šampion Evrope.

Veliki broj čestitki dobili su bivši košarkaši Crvene zvezde i Partizana sa svih strana, a posebno je bila zanimljiva prepiska Vladimira Štimca i Nikole Kalinića.

Bivši centar Crvene zvezde uputio je čestitku "svojoj braći", a Nikola Kalinić mu je odgovorio na sledeći način:

"Štimaraaaa, čekamo te u finalu" napisao je Kalinić u prepisci na "Tviteru".


Prvotimac Fenerbahčea mislio je na finale plej-ofa turskog šampionata u kom bi zaista moglo da dođe do duela Fenerbahčea i Bešiktaša, s tim što će oba kluba pre toga morati da preskoče dve prepreke.

Branilac trofeja Fenerbahče na startu plej-ofa igra protiv Tofaša, dok će Bešiktaš, zahvaljujući Vladimiru Štimcu, na megdan Gacijantepu, a ne Galatasaraju kako se očekivalo pre poslednjeg kola ligaškog dela prvenstva.


Očekuje se da istanbulski crno-beli uspešno okončaju četvrtfinalne mečeve, a onda bi ih u polufinalu sačekao bolji iz duela Anadolu Efesa i Galatasaraja.

Verujemo da će Vladimir Štimac nastaviti da pruža odlične partije i da ćemo u finalu turske košarkaške lige zaista gledati okršaj Bogdana, Kaline i Štimare.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 23.05.2017
17:37

Lepo je to sto se podrzavaju nasi igraci medjusobno, ali digla se tolka euforija oko Fenerove EL koda su uradili bog zna sta, a ne to da su odradili samo posao za koji je ta ekipa bila projektovana i u koju je ulozen ogroman novac.

avatar
Djolo Djolo
Tuesday, 23.05.2017
13:34

Stimara car :-)