Štimac iskreno o mržnji između navijača: "Šta, ne mogu da se druže igrači Zvezde i Partizana?"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 11.06.2024.
12:45
Izvor: Sportske.net

Često se prevazilazi svaka granica.

2024 Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©
2024 Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje Vladimir Štimac oglasio se na društvenoj mreži "X" povodom sve češćih malicioznih komentara na račun igrača Crvene zvezde i Partizana koji se privatno druže.

Često od samih igrača iz dva tabora čujemo kako su u dobrim odnosima, ali to ne znači da se strasti na tribinama smiruju. Naprotiv, sada navijačima smeta upravo to, ako se košarkaši privatno viđaju i porodično druže.

Otuda razni komentari na društvenim mrežama koji dostežu do te mere da se pojedincima poručuje da napuste klub iz tog razloga... Kao neko ko je bio u toj koži nastupajući za Zvezdu, bivši košarkaš Vladimir Štimac istakao je da situacija podhitno mora da se smiri.

"Meni ova mržnja određenih navijača je ispod svakog ukusa. Šta? Ne mogu da se druže i da budu prijatelji igrači Zvezde i Partizana? Pogotovo to misim za domaće igrače. Prekinite da širite taj narativ, očajan je pravi veliku štetu i podelu. Ti momci će braniti našu zastavu i dres Srbije uskoro! Pozitiva! Pod hitno", napisao je Štimac.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke