Štimac: "Od 'Delija' nema boljih u Evropi!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 02.12.2015.
20:22
Izvor: Sportske.net

Centar Crvene zvezde Telekom Vladimir Štimac napisao je novi blog za Evroligin sajt u kojem je nahvalio "Delije" istakavši da od njih nema boljih u Evropi.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Nakon trijumfa nad Real Madridom koji je Crvenu zvezdu Telekom približio plasmanu u TOP 16 fazu Evrolige Vladimir Štimac se ponovo "latio pera" i napisao blog za zvanični sajt elitnog takmičenja.

Centar šampiona Srbije osvrnuo se na trijumf nad Real Madridom i ono što njegovu ekipu očekuje u predstojećem periodu, barem kada je Evroliga u pitanju.

"Pobeda nad Real Madridom, aktuelnim šampionom Evrolige, bila je izuzetno važna za nas. Znali smo da moramo da pružimo maksimum. Svako može da izgubi u 'Pioniru' u atmosferi kakvu su priredile 'Delije' tako da je i Real osetio pritisak" napisao je Štimac.

Crvena zvezda je prethodnog petka u krcatom "Pioniru" slavila protiv Real Madroda rezultatom 94:88 čime je uvećala šanse da se plasira u TOP 16 fazu.

"Prikazali smo sjajnu košarku, dobru odbranu i borili se svih 40 minuta. Bilo je momenata kada smo pali ali smo uspevali da se podignemo. Najvažnije od svega je to da smo pobedili" dodao je Štimac.

Već u petak crveno-bele očekuje novi okršaj u Evroligi i to protiv Himkija. Taj meč Vladimir Štimac opisuje kao najvažniji za njegov tim.

"Dokazali smo da umemo da odigramo na nivou koji je neophodan da bi se pobedila ekipa poput Real Madrida ali moramo da zaboravimo na sve i da se okrenemo utakmici sa Himkijem. Rekao bih da je to ključna utakmica za nas" istakao je Štimac.

Pored mnogih interesantnih tema koje je pokrenuo u svom blogu centar Crvene zvezde Telekom nije mogao a da se ne osvrne na podršku koju "Delije" pružaju ekipi.

"Srećni smo što imamo priliku da igramo u sjajnoj atmosferi koju prave naši navijači. Mislim da u Evropi nema boljih navijača od 'Delija'. Jedinstven je osećaj igrati pred njima, to nam mnogo pomaže" napisao je Štimac.

Narednu utakmicu u Evroligi Crvena zvezda Telekom igra u petak, 4. decembra od 20.00 protiv moskovskog Himkija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Thursday, 03.12.2015
00:49

Klasično uvlačenje ...a zna da nisu bolji od Grobara .Jednostavno ne osećaju košarku .

avatar
Wednesday, 02.12.2015
21:30

jedino su panteri bolji , jer delije ne gledaju i ne navijaju za odledjenog frankenstajna , samo skorojevici , koji su nazalost prosta vecina

avatar
AvantiStellaRossa
Wednesday, 02.12.2015
23:41

Je l' ti krivo sto vise nikad nista necete osvojiti?

avatar
AvantiStellaRossa
Thursday, 03.12.2015
20:39

Ne znam zasto umisljate velicinu partizana, tima koji dok je bila velika zemlja je imao samo pet titula. Nakon toga potpomagan drzavom, bez pravog protivnika otimao i kupovao titule. Ali stvari konacno dolaze na svoje mesto, kosarka se vraca kuci.

avatar
Thursday, 03.12.2015
15:52

jel to neka najava ili vam je neko i tu garantovao titule ? ... pazi , sto se mene tice mi smo se naosvajali trofeja za narednih 200 godina ... meni je detinjstvo bilo sa te strane potpuno ispunjeno , gledao sam svoj tim na krovu Evrope i doziveo decenijsku dominaciju uz legendarne trenere i kosarkase ... nesto sto vi nikada necete imati , ostalo vam je samo da pretite i najavljujete ...

avatar
33
Thursday, 03.12.2015
10:52

E nećemo osvojiti... ahahahaha