Stižu loše vesti za Jokića iz Zaliva

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 14.04.2022.
22:16
Izvor: Sportske.net

Naoštreni Voriorsi!

AP Photo/Mary Altaffer
AP Photo/Mary Altaffer

Povezane vesti

Najbolji košarkaš Golden Stejt Voriorsa Stef Kari optimističan je povodom učešća na prvoj utakmici plej-ofa Zapadne konferencije protiv Denver Nagetsa.

Gostujući u podkastu kod saigrača Drejmonda Grina, Stef Kari je kazao da želi da bude deo svakog trenutka ovosezonskog plej-ofa budući da njegova ekipa nije uspevala da se plasira u ovu fazu prvenstva u prethodne dve godine, te da veruje da će se vratiti do prve utakmice.

Ostajali su bez Kevina Durenta koji je napustio Zaliv, zatim njega samog i Kleja Tompsona zbog povreda... Sada je "velika trojka" koja uključuje još i Drejmonda Grina spremna, a koliko, pitanje je.

Stef Kari je uganuo zglob na nozi i nije ga bilo na poslednjih 12 utakmica Voriorsa. Najavljeno je da neće nastupati u prvom duelu protiv Jokićevih Nagetsa, no američki mediji ove večeri javljaju da sve teče po planu u vezi sa njegovim oporavkom i da bi mogao da dobije minute.

Prvi meč igra se u noći između subote i nedelje od 02.30 sati, a kompletnu ponudu pogledajte na AdmiralBet. Voriorsi su favoriti!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke