Stradao tunel u ''Areni'', Evans kritikovao ponašanje Zvezdinih navijača

Autor: Darko Mitrović
petak 09.02.2024.
23:50
Izvor: Sportske.net

Najbolji igrač Žalgirisa u večerašnjem meču kritikovao postpuke Zvezdinih pristalica u finišu i na kraju meča.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Burnu završnicu imala je utakmica između Crvene zvezde i Žalgirisa večeras u ''Štark areni'', kako zbog rezultatske neizvesnosti, tako i zbog jedne odluke sudija koja je razbesnela Zvezdine navijače toliko da su počeli da ubacuju predmete na teren, a po završetku meča sudijska trojka u sastavu Huan Karlos Garsija, Đordi Alijaga i Karmelo Paterniko je jedva napustila parket.

Dok su oni ulazili u tunel, deo navijača je počeo da trese montažni tunel koji vodi ka svlačionicama, a ponašanje pristalica crveno-belih je posle meča prokomentarisao i Kinan Evans, najbolji košarkaš Žalgirisa koji je meč završio sa 25 poena i 6 asistencija, ali čije gaženje linije sudije nisu videle u samom finišu meča.

"Ne volim kada ljudi ne poštuju igru, bilo da je to bila loša ili dobra odluka sudije. Razumem frustraciju, možete da vičete i izbacite svoj bes, ali bacanje stvari vam jednostavno oduzima to da budete neverovatni navijači.

Opasno je. Zaista možete da udarite igrača i povredite ga i zaista bih voleo da se to ne dešava, ali se dešava'', izjavio je Evans za ''BasketNews''.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke