"Studenti" idu u Beograd po plej-of, Zvezda evroligaški nivo!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 31.03.2024.
21:55
Izvor: Sportske.net

Motiv neće izostati.

ABA Liga/Dragana Stjepanović
ABA Liga/Dragana Stjepanović

Povezane vesti

Košarkaš SC Derbija u ponedeljak od 18 sati gostuju Crvenoj zvezdu u meču 25. kola AdmiralBet ABA lige.

"Studenti" se dve utakmice pre kraja ligaškog dela šampionata nalaze na osmoj poziciji, poslednjoj koja vodi u plej-of sa istim skorom kao i devetoplasirani Split, ali i boljim međusobnim skorom od Hrvata.

Eventualni trijumf u Beogradu bio bio ogroman korak ka plasmanu u doigravanje.

"Za kraj AdmiralBet ABA lige imamo najteži raspored od svih ekipa. Svaka utakmica je prilika za naše mlade igrače da vide gde se nalaze u ovom momentu u odnosu na evroligaški nivo. Želja i energija neće biti sporni, a za šta će to biti dovoljno videćemo na kraju meča", rekao je trener SC Derbija Dejan Jakara.

Košarkaš "studenata" Vasilije Baćović uveren je da će on i njegovi saigrači učiniti sve da dođu do senzacionalne pobede u "Pioniru".

"Suočavamo se sa velikim izazovom, protiv vodeće ekipe lige, ali to nas samo dodatno motiviše. Znamo da su jaki, da poseduju evroligaški kvalitet, ali mi smo ovde da pokažemo našu želju i borbu. Svaka šansa koja nam se pruži, nadamo se da će biti iskorišćena do maksimuma. Ovo je utakmica u kojoj se borimo za naš put prema plej-ofu i daćemo sve od sebe da ostvarimo taj cilj", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke