"Studenti" jure prvu pobedu u Admiral Bet ABA ligi

Autor: Sportske Net
četvrtak 30.09.2021.
14:00
Izvor: Sportske.net

Spremni dočekuju Zadrane.

AdmiralBet ABA lige/Twitter
AdmiralBet ABA lige/Twitter

Povezane vesti

Šef struke debitanta Studentskog centra Andrej Žakelja veruje u svoj tim pred duel drugog kola Admiral Bet ABA lige, u kom se sastaje sa Zadrom. 

"Očekujemo iskusnu ekipu Zadra, koja je u prvom kolu pokazala da su ozbiljna ekipa. Ekipa Zadra igra zajedno igra već drugu godinu zaredom. Mi se moramo više baviti svojom igrom i moramo da popravimo pristup, te da igramo kao ekipa koja se bori do kraja. Samo tako možemo da očekujemo pozitivan rezultat", rekao je Žakelj.

Krilno igrač "studenata" Andrija Slavković rekao je da njegov tim mora da odigra na visokom nivou ukoliko želi da parira Zadru. 

"Zadar je odlična ekipa, ekipa koja zna da igra košarku i znaće da kazne svaki naš nedostatak i pad koncetracije. Zadržali su okosnicu ekipe od prethodne sezone, doveli par iskusnih igrača a u prvom kolu su odigrali odličnu utakmicu protiv Partizana. Iskoristili smo ove dane da se što bolje spremimo i radili smo na nekim greškama kojih je bilo dosta u prvoj utakmici a koje se ne smiju desiti ponovo. Spremni smo i moramo da popravimo utisak iz prvog kola. Imamo mladu ekipu i ako uđemo u utakmicu sa odličnom enegijom i fokusom mislim da imamo velike šanse da izađemo kao pobjednici", zaključio je Slavković.

Obe ekipe upisale su poraze u prvoj rundi jadranske lige, "studenti" su izgubili od Mege rezultatom 101:68, dok je Zadar poražen od Partizana 78:73. 

Meč između SC Derbija i Zadra na programu je sutra od 18 sati u Podgorici. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke