Stvara se domino-efekat - Ovo je naredni klub Majka Džejmsa!?

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 09.06.2024.
20:00
Izvor: Sportske.net

Bombaso!

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Najkorisniji igrač u minuloj sezoni Evrolige Majk Džejms napustiće Monako po završetku kampanje u francuskom šampionatu.

Kako su juče preneli košarkaški insajderi, Džejms nije uspeo da postigne dogovor sa Monakom oko produžetka saradnje iako se činilo da neće biti prepreka. 

Odmah su počele licitacije oko njegove budućnosti, a "Relevo" javlja da je jedan klub silovito krenuo po njega i da on na čitavu operaciju gleda pozitivno. U pitanju je Olimpijakos!

Raspitivali su se čak i Barselona i Real Madrid, tek toliko da vide da li je eventualno Baskonija, koja ima pravo na njegove usluge kada je reč o španskim klubovima, spremna da reaguje. No, Baski nisu pokazali interesovanje.

"Relevo" navodi da sve ukazuje na to da će Džejms nositi crveno-beli dres kluba iz Pireja naredne sezone, ali u tom slučaju stvoriće se domino-efekat na evropskom tržištu jer će Olimpijakos dići ruke od povratka Tajlera Dorsija u dvoranu "Mira i prijateljstva". Oni već neko vreme pregovaraju sa bekom Fenerbahčea, pa bi umesto u Grčkoj, Dorsi na kraju mogao da završi u Barseloni.

Džejms je u minuloj sezoni Evrolige prosečno beležio 17.9 poena, 4,1 skok i 5.1 asistenciju po utakmici, što mu je donelo MVP priznanje, ali je uvršten i u idealnu petorku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke