Super liga - Borac i Zlatibor do bodova

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 21.04.2018.
21:26
Izvor: Sportske.net

Pobede ekipa iz Zapadne Srbije u mečevima Grupe A.

druga.aba-liga.com/Borac/Duško Radišić
druga.aba-liga.com/Borac/Duško Radišić

Povezane vesti

Neizvesno je bilo u Zemunu gde je gostovala ekipa Zlatibora. Dve ekipe koje su autsajderi u grupi A danas su ukrstili koplja, a gosti iz Čajetine su bili bolji rezultatom 76:82. Ključan period igre jeste početkom poslednje deonice kada su gosti napravili seriju preko Milana Vulića i Mladena Pantića, stigli do 61:71 i tako bili nadomak pobede.

Uspeli su tu prednost da zadrže do samog kraja i zasluženo su slavili.

Kod domaćih najbolji Malidžan sa 19 poena, 9 skokova i 5 asistencija. Jeković je imao 10 poena i 8 skokova. Na drugoj strani mnogo bolje raspoređeni poeni, Papić je imao 18, Riznić 13, Popović 11 poena i 10 skokova, a Vulić i Marojević po 10 poena.

Slavio je i Borac, pobedili su drugi put u dva meča, ovoga puta su bili bolji od Tamiša u Pančevu sa 69:86. Tokom čitavog duela su Čačani držali prednost u svojim rukama, držali su konce igre i na kraju zasluženo slavili. Sve je već bilo rešeno pred ulazak u poslednju deonicu kada su gosti vodili sa 19 poena prednosti.

Kod domaće ekipe Tamiša najbolji je bio Smiljanić sa 17 poena, 12 je postigao Ilkić, a kod gostiju Stojadinović je imao 17 poena, Dimić 13. Ističemo još i Aleksandra Radulovića, plejmejkera Čačana, koji je imao 9 poena i 9 asistencija.

Dakle, nakon dva odigrana kola, Borac ima 2 pobede, Zlatibor 1 pobedu, a Mladost Admiral je bez pobede, baš kao i Tamiš. Crvena zvezda i Mega imaju po 1 pobedu, ali se večeras sastaju u međusobnom duelu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke