"Šut karta" za Kuzminskasa

Autor: Boban Filipović
nedelja 12.11.2017.
22:24
Izvor: Sportske.net

Niksi su odlučili da "vejvuju" litvaskog reprezentativca.

Beta/AP Photo/Julie Jacobson
Beta/AP Photo/Julie Jacobson

Povezane vesti

Iako je imao sasvim solidnu ruki sezonu u NBA ligi, prosečno igrao oko 15 minuta i beležio nešto više od šest poena po meču, Mindaugas Kuzminskas je odigrao samo jednu utakicu za Nikse u tekućoj sezoni, što je jasan pokazatelj da se na njega ne računa.

Sportski sektor franšize iz Njujorka se lomio između njega i Žoakima Noe, na kraju je pobedilo gledište da francuski centar zbog većeg iskustva u NBA može više da donese ekipi.

Litvanac je sada slobodan agent, a još nema nikakvih informacija oko toga gde bi mogao da nastavi karijeru.

Verovatno će pokušati da se izbori za ugovor sa nekom od NBA franšiza, a nije isključeno ni da se vrati na 'Stari kontinent' i da pojača neki od klubova iz Evrolige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lilian Thuram
Monday, 13.11.2017
00:40

oni jednostavno ne cene igrace iz evrope i to je to... bjelica je bio mvp, boban, i ranije mnogo vrhunskih igraca nisu dobili pravu sansu. kuzminskas je mvp kalibar igraca u evropi.

avatar
CZYNWA
Monday, 13.11.2017
03:37

Prosto nije to isti stil kosarke. U Evropi je igracka inteligencija glavno oruzje, a u NBA su to fizikalije, a Kuzminskasu kao i Bjelici prosto vise odgovara sporija i pametnija kosarka nego trka po terenu. E sad, sto se Bobana tice, ni meni nije najjasnje zasto nema minuta, jer kad god ih dobije odlocno ih koristi.