Sve je to normalno, Srbija ''jaka k'o zemlja''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.06.2021.
13:07
Izvor: Sportske.net, Blic

Možemo do zlata i bez Jokića?

 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Ovoga leta, pripreme reprezentacije Srbije protiču bez prepoznatljive atmosfere koju je godinama kreirao Miroslav Muta Nikolić, s obzirom da on više nije član stručnog štaba našeg nacionalnog tima.

Ali, to ne znači da im sa strane ne pruža podršku, a u razgovoru za ''Blic'' pokazao je koliko veruje u mogućnosti ''Orlova'' tokom ovog olimpijskog leta, bez obzira na to što Nikola Jokić neće moći da nastupi za Srbiju.

''Ove godine imamo stvarno jaku reprezentaciju, iskustvo i mladost, jaki smo ko zemlja. Svi su već otkazivali ranijih godina. I Divac i Paspalj jedne godine, pa smo bili prvaci. A ove godine imamo stvarno jaku reprezentaciju. A sa Jokićem smo bili peti u Kini.

Naša reprezentacija ima ekipu sa kojom sigurno možemo da uzmemo jednu od medalja, i bićemo visoko plasirani, to je jasno. Mi smo uvek tražili da uzmemo jednu od medalja što nije neuspeh, ovo je sad momenat da smo najjači pa da odemo tamo da pobedimo Amerikance. Amerikanci će isto da otkazuju, neće biti u punom sastavu'', objašnjava Nikolić i dodaje da Jokiću ne zamera na odluci da ne nastupi za Srbiju.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke