Sve na jednom mestu - Magija x 173!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 09.04.2017.
21:58
Izvor: Sportske.net

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić ostvario je 173 uspešnih dodavanja u prvom delu Evrolige, a evo kako sva ona izgledaju poređana u jednom videu.

Epa/Sergei Ilnitsky
Epa/Sergei Ilnitsky

Povezane vesti

Srpski internacionalac iz redova moskovskog CSKA trenutno vodi na listi najboljih asistenta Evrolige u tekućoj sezoni sa prosekom od 7.2 dodavanja za koš po utakmici!

Miloš Teodosić je na 24 odigrane utakmice upisao 173 asistencije, a neke od njih bile su prava mala umetnička dela.

Ne treba zaboraviti da je Teo tokom ligaškog dela sezone preuzeo drugo mesto na večnoj listi najboljih asistenata Evrolige ali je Vasilis Spanulis uzvratio i sada ima šest dodavanja više od Srbina.

Prvo mesto na listi najboljih asistenata u istoriji Evrolige zauzima Dimitris Dijamantidis sa 1255 dodavanja, drugi je Vasilis Spanulis sa 1108, a treći Miloš Teodosić sa 1102.

Legenda Olimpijakosa i naš Teo nastaviće da se nadmeću u plej-ofu Evrolige, a videćemo da li će srpski košarkaš i naredne sezone sakupljati asistencije u elitnom evropskom takmičenju ili sledi selidba u NBA.

Dok početka plej-ofa i nekih novih čarolija uživajte u više od 17 minuta asistencija koje je Miloš Teodosić zabeležio ove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke