Svi govore o asistencijama, ali niko ne govori o podatku koji Jokića čini maestralnim!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 28.02.2021.
10:59
Izvor: Sportske.net

Kakav je majstor Nikola Jokić...

AP Photo/David Zalubowski
AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Mediji su opčinjeni asistencijama Nikole Jokića, ali srpski centar je prilično skroman kada su ga pitali o njegovoj "dominaciji" što se tiče dodavanja. 

"Ne znam, da li ja dominiram u dodavanjima? Reč ‘dominacija’... Nekoliko momaka stvarno dominira ovom igrom. Da li ja dominiram u dodavanjima? Ne mislim tako. Možda samo nekada imam dodavanje koje donese malu prednost onome koji dobija loptu", rekao je Jokić posle meča sa Oklahomom. 

Nikola je noćas imao 13 asistencija i sigurni smo u to da se odavno nije rodio centar koji ima viziju za dodavanja poput njega. 

"Došao sam iz Evrope gde to možda nije toliko uobičajeno i gde nisam razmišljao mnogo o tome. Sada mislim da to činim češće jer mogu da postignem dosta koševa... Ne znam, to je samo moj stil igre, volim da delim lopte, volim da igram zajednički. Danas smo se svi zabavili i bilo je lakše", kaže Nikola. 

Ipak, niko nije govorio o činjenici da je Nikola Jokić noćas bio perfektan, pored tih 13 asistencija, nije imao niti jednu izgubljenu loptu!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke