Svi se slažu, Denver veliki dobitnik, ali hoće li to biti dovoljno za Jokića i kompaniju!

Autor: Boris Jovanović
petak 26.03.2021.
08:19
Izvor: Sportske.net

Par trejdova, Nagetsi dobili šta su tražili, samo hoće li ih to približiti cilju?

AP Photo/David Zalubowski
AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Nakon svega, Denver je dobro prošao i to je činjenica. Oni su uspeli da dovedu Arona Gordona i Gerija Klarka (nebitan) iz Orlanda, za Herisa, Hemptona i pik prve runde.

Ocena je da su najveći dobitnici trejd dana, jer sada imaju ozbiljno krilo koje će im pomoći, rasteretiti Jokića, ali i dati značajan doprinos u odbrani.

Gordon je igrač koji može da obavi veliki posao, naravno ne i da zaustavi kompletno igrače tipa Lebrona i Kavaja, jer su klubovi iz Los Anđelesa najveći favoriti na Zapadu. Svakako da su Nagetsi sa Gordonom i MekGijem koji je stigao dan ranije jači, ali da li će to biti dovoljno ostaje da se vidi. Nisu izgubili ništa Heris je povređen, Hempton je projekat za budućnost van rotacije, nisu imali vremena da čekaju. 

Samo, da li je ovo sve dovoljno? Po nama ne, Klipersi su izgubili Lua Vilijamsa, Rondo zna kako se osvajaju titule, Lejkersi će čekati da uzmu nekog slobodnog agenta, ne pravi se tim za velika dela tokom sezone, pa tačno je, Nagetsi su jači, ali ne značajno, i dalje apsolutnu sve zavisi od Jokića. 

Majami je takođe odlično prošao, Oladipo je strašan igrač, nisu izgubili ništa, Olinjuk je jedini igrao, Harkls bio van rotacije, Bredli povređen, nije gotovo, mogli bi da uzmu slobodnog agenta LaMarkusa Oldridža i to bi bio gotovo savršen posao u trejd bloku. Netsi i Lejkersi takođe čekaju, Oldridž, Dramond, Oto Porter Džunior su slobodni, dva kandidata za titulu će probati da dovedu nekog i popune još neke rupe u timu, ako je to moguće. 

Portland je dobio značajno pojačanje u Normanu Pauelu iz Toronta, odavno nisu imali tako jakog igrača na klupi, a Bulsi su učinili sve, kada dodate strašnog Vučevića, Aminua, na LaVina i Markanena, to je već pristojno, dobro su prošli, mada su dali par pikova prve runde i Vendela Kartera Džuniora. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke