Svi su složni, njih trojica su završili posao protiv Efesa!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 26.02.2016.
22:07
Izvor: Sportske.net

Evo vaših tvitova nakon utakmice. Svi smo složni, tri košarkaša Crvene zvezde su uzela stvar u svoje ruke kada je bilo najteže.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras u "Milenijumu" slavila protiv Efesa veoma važnu pobedu u borbi za Top 8, a pored standardno sjajnih Milera i Cirbesa, navijači su bili oduševljeni u ovom meču i Dangubićem i Micićem koji su rešili veliki deo posla.

Pored njih dvojice, istakao se u ključnim trenucima i Marko Gudurić što je izazvalo oduševljenje, ne samo domaćih navijača, već i stranaca koji prate Crvenu zvezdu i Evroligu.

Evo nekih tvitova za vreme i nakon utakmice Crvene zvezde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
čerčil Brod
Saturday, 27.02.2016
10:22

Zvezda bi po mom misljenu trebala da sacuva dobar dio rostera za sledecu sezonu ,medjutim treba i nekim igracima da se zahvali. Naravno da sve diktiraju finansije ali....fobar skauting je pola posla kod angazovanja stranca. Štimac,Tejić (jeste mlad ali..) ,Rebic (isto kao i Tejic) ,Micić nisu igraci koji prave razliku ni u ABA ligi a ne u evroligi. Mogu da pripomognu ali ne i da imaju neke ozbiljnije uloge. A u Zvezdi ih imaju jer

avatar
čerčil Brod
Friday, 26.02.2016
23:39

Nisam Vasu gotivio ni dok je bio u Megi, pa ga ne gotivim ni sad nesto posebno. I dalje mislim da on nije nivo igraca kakav treba Zvezdi,ali da je odigrao sasvim pristojno (i vise od toga) poslednje dve utakmice evrolige (+ jako dobar i u izuzetno losem derbiju ) ,jeste. Svoje minute je odlicno iskoristio.nraduje povratak Dangube (pre svega suterska forma)

avatar
bagra
Friday, 26.02.2016
23:08

A sada je radonja dobar, a pljuvali ste ga posle kupa!