Svi u glas: "Rile, svaka čast!"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 14.11.2022.
23:11
Izvor: Sportske.net

Sjajna utakmica Dušana Ristića...

Pedja Milosavljevic
Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Apsolutni junak ove utakmice jeste Dušan Ristić. Srpski centar je ubacio nekoliko vrlo bitnih trojki, a posle meča je rekao da je prezadovoljan činjenicom da smo nadomak plasmana na Mundobasket. 

"Bilo je koš za košem, ne znam da li je jedan tim imao više od 6 poena razlike čitavog meča... Svi smo dali maksimum, na krilima sjajnih navijača smo došli do pobede. Hvala svima što su došli da nas podrže", rekao je Ristić. 

Na pitanje da prokomentariše svoje trojke, jasno je rekao da je to bio i plan stručnog štaba. 

"Bio je plan da ih napadnemo iz popa, iskoristili smo to jer slabo brane. Smatram da sam izašao bolji kao igrač posle Evrobasketa", rekao je Dušan Ristić. 

Marko Gudurić je vrlo dobro upoznat sa reprezentacijom Turske, a posle meča je takođe istakao da je bilo lepo igrati pred sjajnom publikom. 

"Težak meč, dobra su ekipa, spremali se više od nas, otkazali su ligu zbog ovoga, imaju 5-6 igrača iz EL... Korak smo bliže, svaka čast svima, sjajna je bila energija. Lepo je bilo igrati", rekao je on. 

"Znamo da on to radi u svom klubu, sjajno šutira. Veliki su bili šutevi, kad su oni napravili preokret, Rile je sa samopouzdanjem se digao i pogodio i stvarno, svaka čast!", rekao je Gudurić. 

Stefan Jović je rekao da je ostvaren cilj. 

"Znali smo da nas čeka teži meč nego u Engleskoj. Iskoristili smo pripremu. Svaka čast na zadnjoj odbrani, Ristiću što je zadržao hladnokrvnost. Čestitke navijačima, digli su nas u teškim momentima. Idemo dalje", rekao je Jović. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke