Svi veruju u Pokuševskog!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 30.03.2021.
11:19
Izvor: Sportske.net

Sjajno igra mladi srpski košarkaš.

AP Photo/Andy Clayton-King
AP Photo/Andy Clayton-King

Povezane vesti

Aleksej Pokuševski je odigrao sjajnu utakmicu. 

Protiv Dalasa je upisao 21 poen, dodao 6 skokova i 2 asistencije, a dobro je skautirao tim Dalasa, tačnije Kristapsa Porzingisa. 

"On nikada ne žuri kada hoće da šutira trojku. Gledao sam već neke takve igrače, zbog toga sam i ja počeo da igram na takav način. Na svakom treningu pokušavam da radim driblinge, radimo sjajan posao, osećam se lagodno, nadam se da se to vidi", kaže Aleksej Pokuševski. 

Svi mu veruju u timu, počev od trenera, do generalnog menadžera. 

"Pa dobro, meni veruju u Oklahoma siti Tanderima, od igrača, preko trenera do generalnog menadžera. Pokazuju mi to svakog dana kako kroz minutažu, tako kroz priču i bodrenje. Radim svakog dana na driblinzima, šutu i svemu što je potrebno za jednu utakmicu, ali od prve utakmice, pa do sad mi pokazuju poverenje i pokušavam da im pomognem da pobede. Oko samog zakucavanja, počinje i to da se poboljšava, vidim da mogu da odem do kraja, tako da to koristim", istakao je srpski košarkaš. 

Odlazak u razvojnu ligu je bio sjajan potez, po njegovom mišljenju. 

"Definitivno, to je jedna stvar koja mi je pomogla da podignem igru i da se osećam rasterećenije na terenu. Bio sam u mogućnosti da se opustim, da više razmišljam o igri. U balonu ste, samo razmišljate o košarci. Nastaviću da radim na taj način", rekao je Pokuševski. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak