Tajna veza - Jokić savetuje Partizan!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 18.09.2023.
09:00
Izvor: Sportske.net

Nikola Jokić gleda Partizan.

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Željko Obradović je gostovao u emisiji "Teme do Arene" i između ostalog, govorio je i o Nikoli Jokiću. 

I te kako je imao šta da kaže.

"Ja sam bio fasciniran Nikolom Jokićem, video sam ga prošle godine kada su bile pripreme reprezentacije i Partizan je bio na pripremama, pa smo se slučajno sreli, pitao sam ga "Nikola, kako si". On je meni tada ispričao da je gledao moj seminar iz Opatije. Ja sam bio prijatno iznenađen. To dovoljno govori o Jokiću, ne što je gledao moj seminar, on verovatno gleda i druge seminare, on je gledao i Partizan, ja to znam", rekao je Obradović. 

Zanimljivo je da je čak i uticao na igru Partizana. 

"On je poslao poruku preko jednog prijatelja za jedan detalj naše igre, da misli da bi nešto trebalo da uradimo. Ja sam to shvatio i odmah sam primenio. Treba verovati igračima, jednom igraču kao što je Nikola Jokić ne možeš da ne veruješ. Neverovatan je. Igrač koji je osvojio NBA prsten, koji već tri godina igra na svetskom nivou, njega treba poslušati. Ali ponavljam, trener je taj koji na kraju odlučuje i baš me interesuje šta bi Jokić rekao na sve ovo što pričam sad", rekao je Željko Obradović. 

O nekoj tajnoj vezi Jokića i Partizana možemo govoriti i zbog Pi-Džej Doužera kojeg je srpski gorostas savetovao da dođe među "najbolje navijače na svetu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke