Tandem Jakovljević-Đurović: ''Željku svaka čast, a Ivanovićev filing? Nedopustivo!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.06.2023.
22:22
Izvor: Sportske.net

Pre reakcija iz dva kluba, stručni konsuiltanti su se oglasili.

PEDJA MILOSAVLJEVIC/STARSPORT
PEDJA MILOSAVLJEVIC/STARSPORT

Povezane vesti

Treneri Dragan Jakovljević i Vlade Đurović su večeras u studiju Arene sport posle meča komentarisali pobedu i titulu Partizana u AdmiralBet ABA ligi posle trijumfa u majstorici sa 95:86.

Jakovljević se najpre osvrnuo na neke optimističke komentare Zvezdinog trenera Duška Ivanovića tokom sezone, kada je posle Partizanovih pobeda isticao svoj ''filing'' da će Zvezda osvojiti titulu i da u Partizanu to znaju.

''Zvezda je po ko zna koji put iuzuzetno nespremno počinje utakmicu. Nedopustivo za tim ove reputacije. Ivanović priča o filingu. Nikakav filing, ne znam šta on priča, to se pokazalo kao nedorasla priča da su oni sigurni da dobiju.

Nedopustivo da ekipa rangfa Zvezde igra poluvreme bez skoka, bez rešenja, čak i kad su bili blizu preokreta su izgubili hijerarhiju ko treba da šutira.

Ovo nije put kako treba da izgleda Crvena zvezda sledeće sezone, nešto mora da se menja'', rekao je Jakovljević.

Vlade Đurović je naglasio da je Partizanova pobeda i titula zaslužena, kao i da su sudije odlično odradile posao.

''Čestitke Partizanu jer je potpuno zasluženo dobio utakmicu. Prvi put da ne pominjemo sudije, bili su kako treba, na visini zadatka i možemo svi da se radujemo zbog ovakvog spektakla, iako Zvezdini navijači ne mogu.

Panter je odigrao utakmicu karijere. On nikad ništa nije osvojio. Odigrao je najbolju utakmicu, počeo trojkom sa 7-8 metara, postigao 32 poena u ovakvoj utakmici - fantastično.

Madar sjajna epizoda, Trifunović isto, Lesor, Naneli, Smailagić... psihološki ih je ubio zakucavanjem i bananama. A Ledej je šutirao stvarno sjajno. Kad pogledamo trojke oko 50 posto i jedni i drugi. Dobrić i Nedović su dali zajedno 30 poena, ali su neki drugi podbacili.

Nedović da je smanjio na tri poena, bilo bi drugačije, jer bi to bila druga psihologija, samo jedan posed. Partizan je tada dao koš i sve je posle krenulo naopako.

Mnogo promašenih zicera, ali Partizan zaslužuje sve čestitke.

Obradoviću svaka čast. Prošle sezone je bio tužan i oni sigurno idu u EL, a Zvezda mora da čeka da li će se pojaviti Tenerife ili neka druga ekipa koja će dati veće pare. Ali su obe ekipe zaslužile da igraju Evroligu.

Znam da će sada biti svakakvih priča, ali sudije nisu krive, Partizan je zasluženo pobedio'', naglasio je Đurović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke