Tandem snova za delirijum među navijačima Partizana!

Autor: Darko Mitrović
petak 02.07.2021.
16:24
Izvor: Sportske.net

Slučajni susret ili nešto mnogo značajnije?

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Navijači Partizana jedva čekaju početak sledeće košarkaške sezone, u kojoj će crno-bele sa klupe predvoditi najtrofejniji evropski trener Željko Obradović.

Naravno, tek sledi formiranje tima za sledeću sezonu, a Partizan se juče zvanično rastao sa petoricom igrača iz prošlosezonskog sastava - Mikom, Tomasom, Jaramazom, Perkinsom i Nikolom Jankovićem.

Otprilike istovremeno je stigla i informacija da je dugogodišnji, trofejni trener Partizana Duško Vujošević okončao saradnju sa rumunskim Klužom i sada u Beogradu očekuje neki novi angažman.

To je odmah podstaklo navijače Partizana da maštaju o povratku još jednog velikog trenera u svoj klub i da eventualno dođe do nekog vida saradnje Obradovića i Vujoševića.

Takve želje su od danas postale mnogo snažnije, pošto se na društvenim mrežama pojavila zajednička fotografija dvojice trenerskih velikana koji su se sastali u jednom od beogradskih restorana.

Za sada nema konkretnijih informacija da li bi i Vujošević zaista mogao da se vrati u Partizan, ali utisak je da navijači priželjkuju da popularni Dule preuzme brigu o najtalentovanijim igračima i da one najbolje šalje Obradoviću u prvi tim.

Za sada su to samo neka razmišljanja navijača Partizana, a do kraja leta videćemo da li i u klubu razmišljaju u tom pravcu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke