Tavares: "Nikad se ne zna hoću li ostati u Madridu"

Autor: Sportske Net
sreda 22.05.2024.
13:00
Izvor: Sportske.net

Real Madrid i ove godine igra F4 zajedno sa Fenerom, Panatinaikosom i Olimpijakosom.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Edi Tavarev i ove godine sa Real Madridom igra Fajnl-for Evrolige, a mnogi misle da mu je ovo poslednji u dresu Madriđana.

Govoreći za španski "AS" o svojoj budućnosti jasno je dao do znanja štam u je želja.

“Nadam se da ćemo postići dogovor i da ću ostati u Madridu. Ovde sam srećan, moje dvoje dece su ovde, volimo kulturu, grad, volim to kakvi su ljudi”, rekao je Tavares, pa dodao:

“(Volim) ono što Real Madrid predstavlja, kako se stvari prevazilaze u klubu, duh i želja za pobedom, kao što smo nedavno videli u Ligi šampiona protiv Bajerna. Toliko me ispunjava što sam ovde i čini me boljim jer uvek morate dati maksimum da biste pobedili. Nikad se ne zna, ali nadam se da ću ostati”, dodao je centar.

Za njega je sezona bila prilično turbulentna usled povreda sa kojima se suočavao. 

“Ovo je sezona u kojoj sam propustio više utakmica, ali sada se osećam dobro. Fokusiram se na osnove, na odbranu, koja me je dovela ovde, a što se tiče napada, pokušavam da iskoristim situacije”, rekao je on.

“Fizički se osećam odlično, posebno u poređenju sa drugim sezonama kada sam izdominirao do kraja. Činjenica da je tim prošao tako dobro dala nam je prostora za disanje, omogućila mi je da se više fokusiram na svoj oporavak. Daću sve od sebe”, istakao je košarkaš Zelenortskih Ostrva. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke