TBL - Bogdanović i Bjelica bolji od Novice

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 26.10.2014.
21:01
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Fenerbahčea savladali su Trabzonspor u okviru trećeg kola turske košarkaške lige a srpski internacionalci imali su zapažen učinak u oba tima.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Nakon neočekivanog poraza Gazijantepa koji su košarkaši Fenerbahčea doživeli u drugom kolu turske košarkaške lige, izabranici Željka Obradovića vratili su se na pobednički kolosek sa dva vezana trijumfa.

Šampion Turske najpre je slavio na gostovanju Turovu u okviru drugog kola grupne faze Evrolige a večeras su savladali Trabzonspor za koji nastupa naš Novica Veličković.

Fenerbahče je slavio rezultatom 75:87 (16:29, 23:28, 22:7, 14:23) a trojica srpskih internacionalaca imali su zapažen učinak.

U pobedničkom sastavu Bogdan Bogdanović je za 24 minuta postigao 14 poena (1/2 za dva, 3/5 za tri i 3/4 sa penala), ostvario 4 skoka i tome dodao 3 asistencije.

Nemanja Bjelica na terenu je proveo minut više, postigao je 9 poena (3/4 za dva, 1/3 za tri), ali je zato ostvario i 10 skokova pa mu je samo jedan poen nedostajao za "dabl-dabl" učinak.

Na drugoj strani, Novica Veličković nije mogao da se pohvali preterano dobrim učinkom ali ni 6 postignutih poena nije zanemarljivo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke