Tenzije rastu u Majamiju, gostuje Denver: "Dođite, pa nosite svoja du**** kući!"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 29.11.2021.
09:15
Izvor: Sportske.net

Nadamo se da će sve proteći u najboljem redu.

AP Photo/David Zalubowski
AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Denver gostuje Majamiju noćas, a znate i sami šta to znači.

U prethodnoj utakmici ova dva tima, Nikola Jokić je udario bezobraznog Markifa Morisa koji ga je prethodno faulirao i ne samo to, mogao je da ga žestoko povredi.

Naravno da je Jokićeva reakcija prejaka, ali je, kako reče i Šakil O'Nil, Moris umesto da se izvini, okrenuo leđa i ponosno prošetao parketom dok ga uragan nije udario sa leđa.

Sve što se dešavalo posle toga je nešto što je podiglo prašinu, videli smo suspenzije, kazne po džepu, pretnje braće Jokić i sa druge strane, čitavog tima Majamija.

Kao uvertira u meč Majamija i Denvera, oglasio se i veteran Judonis Haslem.

"Čoveče, nemam ništa s tim. Igraćemo košarku. Ovo drugo je završeno. Nemam ništa s tim. Stalno slušam o tome kako braća Jokić kupuju karte za utakmicu. Bolje im je da se ponašaju kako treba, a ne da dolaze ovde da prave nevolje. Majami je moj grad, to je moj grad", rekao je Haslem.

"Kog vraga kupujete karte? Da dođete i radite šta? Ovo je moj grad. Ne počinjite ništa i neće se ništa desiti. Dođite i uživajte u utakmici i posle nosite svoja du**ta kući. Niko se neće kačiti sa tvojim bratom. Mi dolazimo da igramo košarku", rekao je Judonis Haslem.

Videćemo kako će se protumačiti ova poruka...

Ono o čemu treba pisati jeste da je Nikola Jokić upitan za taj duel zbog povrede, a Moris je takođe povređen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke