''Teo 44'' predstavljen kao velika zvezda, ko mu je pomogao da se odluči za Virtus i zašto je danas bio malo nervozan?

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.07.2019.
17:47
Izvor: Sportske.net

Kako je i najavljeno, Virtus danas zvanično predstavio svoje najveće pojačanje ovog leta.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Italijanski Virtus je prošle sezone najavio povratak na staze stare slave, osvojio je FIBA Ligu šampiona, a sada će pokušati da se preko Evrokupa domogne Evrolige.

U tome će ekipi iz Bolonje mnogo pomoći Miloš Teodosić, srpski reprezentativni plejmejker koji je danas i zvanično predstavljen kao novi košarkaš Virtusa.

Njegova promocija izazvala je ogromno interesovanje i novinara i pristalica ovog kluba, a Teodosić je tom prilikom otkrio da će u Virtusu nositi dres sa brojem 44, pošto je njegova omiljena četvorka bila zauzeta.

Istakao je da je prve kontakte oko transfera u Virtus imao još u februaru, kada je na tu temu razgovarao sa Sašom Đorđevićem, a Predrag Danilović koji je ostavio dubok trag u Bolonji kao igrač, preneo mu je da je ovaj italijanski grad sjajan za život.

Naravno, ostatak posla na njegovom angažovanju morala je da obavi uprava kluba, koja je sa Teodosićem dogovorila trogodišnju saradnju, tokom koje će Teo zaraditi 5.1 miliona evra, uz dodatne bonuse ukoliko se Virtus plasira u Evroligu.

''Malo sam nervozan, jer nisam odmah očekivao ovakav entuzijazam navijača, pa želim da se zahvalim čelnicima kluba Zanetiju i Baraldiju, koji su zaslužni što sam danas ovde.

Što se tiče broja, istina je da bi mi se svidela četvorka, ali ja nisam neko ko je nestrpljiv da ima nešto što nije dostupno. Zato sam izabrao da 'udvostručim četvorku' i odabrao 44'', istakao je Teodosić.
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dusko
Thursday, 18.07.2019
13:47

bio je zvezda (nadam se da će i biti) ali posle 2 godine pauze vreme će pokazati.
U svakom slučaju hrabar potez