Teo ''iskulirao'' novinare i otišao kod Novice, Pefi samokritičan

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.01.2020.
23:47
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Najbolji košarkaš Virtusa nije bio raspoložen da razgovara sa novinarima posle ubedljivog poraza njegovog tima.

BETAPHOTO/KK PARTIZAN/Dragana Stjepanovic/DS
BETAPHOTO/KK PARTIZAN/Dragana Stjepanovic/DS

Povezane vesti

Na molbu da prokomentariše utakmicu sa Partizanom koju je Virtus izgubio sa 99:81, Miloš Teodosić je negativno odgovorio i otišao kod Novice Veličkovića i njegove supruge i dece.

Za razliku od popularnog Tea, Stefan Marković je imao šta da kaže srpskim novinarima večeras. Bio je prilično samokritičan, nije štedeo sebe u komentaru utakmice.

''Mislim da nismo adekvatno odgovorili na njihovu energiju, počevši od mene koji sam plejmejker i jedan od glavnih igrača. Mislim da nisam odigrao na nivou da se ovakva utakmica dobije i mislim da zbog toga ekipa nije imala šanse. Isprašili su nas kvalitetno! Idemo dalje, sledeća utakmcia je za nekoliko dana'', ističe Marković.

Trener Virtusa Saša Đorđević je posle meča poseban akcenat stavio na atmosferu u ''Štark Areni'' i naglasio da velika većina njegovih igrača nikada nije nastupila u takvoj atmosferi.

Ipak, Marković smatra da ekipa Virtusa nije podlegla ambijentu.

''Ne, ne. Možda momci koji nisu igrali ovde, mene nije iznenadilo. Nismo toliko loše igrali na početku, oni su igrali na Novicu, što sam iskreno i očekivao, a posle toga smo imali jedan nestvaran pad gde su oni pogađali sve živo, otvorene šutebe. Mogu samo da im čestitam", poručio je Marković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke