Teo na poštedi, Italijan zadivio i Srbina sjajnim potezom!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 04.10.2018.
07:42
Izvor: Sportske.net

Noćas odigrana četiri meča, Klipsi bez Srbina, Danilo Galinari raspoložen i za egzibicije...

Epa/Michael Reynolds
Epa/Michael Reynolds

Povezane vesti

Miloš Teodosić nije bio u timu Klipersa u duelu sa Minesotom, povreda je sprečila Srbina da zaigra, Dok Rivers je odmarao nekoliko igrača, ali starteri su pritisli "Vukove" u nastavku, dvojac Galinari-Tobijas Haris je ubacio 45 poena Vulvsima, a Italijan je i napravio potez večeri.

Detroit je tukao Oklahomu, ali Tander je bio bez Vestbruka, Robersona i Pola Džordža, Denis Šreder je pokazao da će biti veliko pojačanje, 21 poen, 9 asistencija, 5 skokova. Adamas je ima čak 9 ofanzivnih skokova, ali je pobeda pripala Pistonsima, Iš Smit je pogodio ključnu trojku u finišu, Dramond dominirao sa 31 poenom i 16 skokova.

Baksi su rasturili Čikago na otvaranju nove dvorane, Adetokumbo je ubacio 19 poena, imao 13 skokova, novi trener Majk Budenholcer može da bude itekako zadovoljan, iako je predsezona, njegov tim je dao 63 poena za poluvreme, videćemo kako će izgledati u nedelju u Ajovi protiv Minesote.

Njujorški derbi je pripao Niksima, ruki Alonzo Trir je ubacio 25 poena, Enes Kanter uz 22 koša imao čak 20 skokova. Iako su Netsi vodili rival je sjajnom serijom do odmora stigao do prednosti. Bruklin je loše šutirao, D'Anđelo Rasel je ubacio 11 poena, Kerol promašio sve šuteve, Netsi su pogodili mizernih 8 trojki iz 41 pokušaja.

Timovi će se ponovo sastati za osam dana, u poslednjem meču predsezone.

Rezultati:

LA Klipers - Minesota 128:121
Oklahoma - Detroit 91:97
Milvoki - Čikago 116:82
Bruklin - Njujork 102:107

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke