Teo otvorio dušu: ''Nisam očekivao ovakvu sezonu...'' Ostaje li u Zvezdi u sledećoj?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.04.2024.
21:49
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv razgovor sa novinarima imao je Zvezdin plej posle meča sa Olimpijakosom.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crcvena zvezda je pred svojim navijačima pružila odličan otpor Olimpijakosu, ali nedovoljno da bi se savladao grčki velikan.

Posle meča je plejmejker i najbolji igrač crveno-belih Miloš Teodosić izneo svoje utiske prisutnim novinarima.

''Iskreno, nije mi žao kad se izgubi ovako, kad damo sve od sebe kao ekipa. Olimpijakos ovako igra već godinama, malo grublje i to je način na koji se ide u Top 8, pa na F4. Treba iz ovoga da naučimo kako se velike i bitne utakmice dobijaju. Igrali smo dobro, borili smo se, igrali smo s ponosom, bez obzira što utakmica nije imala veliki značaj za nas i vrlo sam zadovoljan''.

O sudijama?

''Dobro, ne vidim dovoljno dobar razlog zašto bi bilo šta dunuli u našu korist u situaciji u kojoj smo mi. Tako da okej. Normalo je da si nervozan kad igraš, ali ne treba da to sadkomentarišemo''.

Imao je tokom meča zanimljivu komunikaciju sa Papanikolauom.

''Mi se dugo znamo, igrali smo zajedno, on je sjajan momak. Bile su to neke interne šale...''

Kako gleda na Zvezdinu sezonu u Evroligi, kolo pre kraja?

''Za mene jeste razočaravajući rezultat. Mogu da nađem 100 razloga zašto se to desilo i zašto već 2-3 kola igramo bez rezultatskog značaja. Nije sezona onakva kakvu sam očekivao ni ja, verovatno ni ljudi iz kluba i moji saigrači. Koliko god da je teško da zaboravimo, treba da se koncentrišemo na ono što nam dolazi, a to je plej-of AdmiralBet ABA lige. To je jedino što nam je ostalo u ovom trenutku, a na kraju sezone treba da svi dobro razmislimo kako da se napravi ekipa za sledeću sezonu da se ne bi ponovila ovakva sezona''.

Navijače najviše zanima da li će Teo i naredne sezone igrati u Zvezdi.

''Razmišljam svakodnevno, volim da igram, uživam da igram, posle 20 godima dsam u Beogradu i lepo mi je, ali kad dođe kraj sezone pričaćemo kako dalje'', zaključio je Teodosić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke