Teo sipao trojke, Virtus ''razbio'' Albu u Berlinu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.03.2023.
19:55
Izvor: Sportske.net

Brzo su se oporavili od poraza od Partizana.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Utakmicom između Albe i Virtusa u Berlinu večeras je počelo 28. kolo Evrolige, samo dan pošto je prethodno kolo kompletirano.

Virtus je preksinoć na svom terenu poražen od Partizana, ali je ekipa Serđa Skariola večeras pokazala snažnu reakciju i ubedljivo savladala poslednjeplasiranu ekipu u ligi, berlinsku Albu sa 96:74.

Već posle prvog poluvremena je bilo jasno kako će se ovaj meč završiti. Virtus je u tih 20 minuta igre stekao 16 poena prednosti i imao prednost od 49:33. Slična slika i u nastavku meča, pa je ekipa iz Bolonje rutinski stigla do trinaeste pobede u 28 odigranih mečeva i tako zadržala šanse za plasman u plej-of.

Odličnu partiju je prikazao naš plejmejker Miloš Teodosić koji je upisao 21 poen, od čega su pet pogođenih trojki iz sedam pokušaja. Imao je i šest asistencija, ali i pet izgubljenih lopti. Efikasniji od njega bio je samo Vims sa 22 poena.

Alba se ovim porazom još više ''zakucala'' za dno tabele sa učinkom 7-21, a poslednju pobedu ostvarila je protiv Crvene zvezde nedavno u Beogradu. Ekipu iz Berlina su večeras predvodili Smit sa 12 i Sikma sa 11 poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke