Terens Ros ima samo dve opcije - NBA ili Partizan!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 11.09.2023.
20:06
Izvor: Sportske.net

Igranje u Srbiji značilo bi mu mnogo.

EPA/ETIENNE LAURENT
EPA/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

Već nedeljama se provlači priča da bi dugogodišnji NBA košarkaš Terens Ros mogao da pojača Partizan u predstojećoj sezoni, a od danas su stvari još napetije.

Naime, nekadašnji pobednik takmičenja u zakucavanju na "ol-star" vikendu snimao je uživo na svom "Tvič" nalogu i tom prilikom otrkio da mu je dolazak u Srbiju jedina opcija, ako napusti NBA ligu.

“Moja žena i njena porodica su iz Srbije. Iako se dosta njih raselilo po svetu, svi su iz bivše Jugoslavije. Imam mnogo prijatelja i porodice tamo, moja žena često vodi decu u Srbiju, te imam dosta porodičnih veza tu. Ako se stvori prilika da se zajedno sa porodicom vratim u Srbiju i živim tamo neko određeno vreme, to je nešto o čemu bih sigurno razmislio, jer ima ogromnu sentimentalnu važnost. Ako bih išao da igram “preko bare”, to je jedina opcija,rekao je Ros.

Ros ima 32 godine, visok je 201 centimetar i igra na bekovskoj pozicji. Bio je osmi pik na draftu 2012. godine izabran od strane Toronto Reptorsa, a zatim igrao za Orlando Medžik i Finiks Sanse.

Karijerni prosek mu je devet poena i 3.3 skoka po utakmici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke