Terzić o Zvezdinoj ''dominaciji na svim poljima''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.06.2022.
08:37
Izvor: Sportske.net

Zvezdaši ponovo imaju mnogo razloga za zadovoljstvo.

Pedja Milosavljevic/ STARSPORT
Pedja Milosavljevic/ STARSPORT

Povezane vesti


Posle fudbalera koji su drugu godinu uzastopno osvojili duplu krunu, i Zvezdini košarkaški su imali trofejnu sezonu u kojoj su nastavili dominaciju na domaćoj sceni.

Ekipa Dejana Radonjića je u nedelju osvojila i treći trofej ove sezone - titulu prvaka Srbije koju osvaja već sedmi put uzastopno. Pre toga, od početka ove godine osvojili su i trofej u Kupu Radivoj Koraća i novu titulu u AdmiralBet ABA ligi, čime su obezbedili još jedno učešće u Evroligi.

Tim povodom oglasio se Zvezdan Terzić, generalni direktor FK Crvena zvezda, koji je nedavno preuzeo ulogu i predsednika Upravnog odbora SD Crvena zvezda.

U ime Sportskog društva Terzić je uputio čestitku Zvezdinim košarkašima.

''Kao predsednik Upravnog odbora SD Crvena zvezda, u ime svih nas želim da čestitam KK Crvena zvezda na osvajanju titule šampiona Srbije. Crvena zvezda je jedna velika porodica i izuzetno mi je zadovoljstvo što smo potvrdili dominaciju na svim poljima.

KK Crvena zvezda je ove godine potpuno dominantno i zasluženo osvojio ABA Ligu, Kup Radivoja Koraća i sada, kao krunu ove uspešne sezone, i trofej nacionalnog prvaka. Ovo je veliki uspeh za celokupno sportsko društvo i ovim putem još jednom čestitam našim košarkašima na ovosezonskim uspesima. Bili smo podrška našim košarkašima i bićemo i ubuduće'', navodi se u Terzićevoj čestitki.

A totalnu dominaciju na svetskoj sceni pokušaće da uspostavi i najnovija generacija srpskih vaterpolista koji večeras startuju na Svetskom prvenstvu u Mađarskoj. Oni se u prvom kolu sastaju sa Amerikancima i veliki au favoriti. Kvota na trijumf ''Delfina'' u AdmiralBet-u je 1.16, a ako želite veću kvotu, onda bi igra na više od 22.5 golova bila primamljivija - 1.86.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke