Teška odluka - U Realu žele da Pablo Laso ode!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 04.07.2022.
11:58
Izvor: Sportske.net

Šta će odlučiti?

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Košarkaški klub Real Madrid razmatra da uruči otkaz treneru Pablu Lasu, ali ne zbog sportskih rezultata.

Real je i ovog puta imao turbulentnu sezonu, da bi na kraju ipak došli do titule prvaka Španije i finala fajnal-fora Evrolige. Uprkos svemu što im se dešavalo, mogu biti zadovoljni, ali posebno ih brine situacija sa Pablom Lasom.

Iskusni trener koji je izrastao u jednog od najboljih u Evropi u poslednjih šest, sedam godina je krajem sezone doživeo infarkt i nije mogao da vodi ekipu, već je to činio njegov stručni štab. Upravo njegovo zdravstveno stanje moglo bi da mu odredi dalju sudbinu u klubu.

Naime, direktor košarkaškog društva Reala Huan Karlos Sančez ne želi da Pablo Laso predvodi ekipu naredne sezone zbog infarkta koji je doživeo i kako se ne bi izlagao većim naporima i stresovima. S druge strane, sam Laso je uveren da može da obavlja posao na najvišem nivou kao i do sada.

Konačnu reč daće prvi čovek organizacije Florentino Perez, te bi uskoro trebalo da dobijemo rasplet oko novog trenera Madriđana.

Real je ove sezone do sada doveo ili su nadomak dovođenja Lasovih želja - Serhija Rodrigeza, Marija Hezonju i Džanana Musu, dok je Fabijen Kozer dogovorio produžetak ugovora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke