Teška situacija ne urušava atmosferu u Zvezdi - Najavljuju još bolje dane!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 07.10.2021.
23:30
Izvor: Sportske.net

Kalinić i Volters dali svoj sud.

Euroleague
Euroleague

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić rekao je večeras da je njegova ekipa odigala sjajan meč u Tel Avivu protiv Makabija i dodao da tako treba i da nastavi.

"Pokušali smo da odigramo vrlo čvrsto, da odigramo dobru odbranu. Osećamo se jako dobro nakon ove pobede. Treba da nastavimo da se trudimo da igramo ovako i da dajemo sve od sebe. Danas je bilo sjajno i samo treba tako da nastavimo", rekao je Kalinić.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras Makabi u Tel Avivu sa 75:61 i tako stigli do prve pobede u novoj sezoni Evrolige.

Jedan od najboljih u redovima Zvezde bio je Nejt Volters, nekadašnji košarkaš Makabija.

"Nisam imao neku posebnu i dodatnu motivaciju pred ovu utakmicu. Samo nam je bila potrebna pobeda na gostujućem terenu. Uvek je dobro pobediti kao gost. Imamo puno problema, dosta momaka je van igre trenutno zbog povreda, zaista smo u teškoj situaciji po tom pitanju i to na početku sezone", rekao je Volters.

Crveno-bele već u nedelju meč ABA lige u Laktašima protiv Igokee, dok će u sredu u dočekati ekipu Žalgirisa u trećem kolu Evrolige.

To je ujedno i prva utakmica "duplog" kola u kome će Zvezda već u petak odigrati i meč četvrtog kola, protiv CSKA u Moskvi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke