Teške reči Gagija Nikolića na tajm-autu, sve se čulo u TV prenosu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.01.2019.
21:59
Izvor: Sportske.net

Veliki pad u igri njegovog tima u večerašnjem meču protiv Budućnosti izazvao je veliku ljutnju trenera Igokee.

Beta/ABA liga/Karpos Sokoli/Igor Panevski
Beta/ABA liga/Karpos Sokoli/Igor Panevski

Povezane vesti

Tim iz Laktaša je tokom prvog poluvremena pružio odličan otpor aktuelnom šampionu, imao je i blagu prednost posle 20 minuta igre, ali je drugo poluvreme donelo potpuno drugačiju sliku na terenu.

Budućnost je potpuno dominirala u nastavku, a u poslednjoj četvrtini su košarkaši Igokee delovali kao da jedva čekaju kraj utakmice.

Njihov odnos prema igri razbesneo je trenera Dragana Gagija Nikolića, koji im je oštrim rečima stavio do znanja šta misli o svemu tome, pokušavajući da ih bar donekle trgne.

U prilogu je snimak tog tajm-auta, da ne prepričavamo šta im je sve rekao, a posle meča, kada su se strasti smirile, Nikolić je čestitao ekipi Budućnosti na zasluženoj pobedi.

"Čestitao bih košarkaškom klubu Budućnost na apsolutno zasluženoj pobedi koju su ostvarili izuzetnom energijom u drugom poluvremenu. U prvom poluvremenu i donekle u drugom poluvremenu smo imali neku kontrolu i ušli u poslednju četvrtinu sa -9 što je prihvatljivo protiv Budućnosti u gostima, ali poslednja četvrtina nije bila nikako dobra sa naše strane", izjavio je Nikolić.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke