Teže nego u Beogradu, evo šta Golemac traži pred Zvezdu

Autor: Aleksandar Golubović
subota 17.04.2021.
17:40
Izvor: Sportske.net

Zna formulu za pobedu.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Trener Cedevita Olimpije Jurica Golemac rekao je da od njegovih izabranika očekuje koncentrisanu igru protiv Crvene zvezde svih 40 minuta ukoliko žele da ostvare pobedu. 

Drugi put u pet dana sastaće se ljubljanski i beogradski klub, ovaj put u derbiju 24. kola ABA lige, koji se igra u nedelju od 17 sati u Stožicama.

"Čeka nas još jedna izazovna utakmica. Crvena zvezda će biti jača u odnosu na meč u sredu pošto se vraća Lendri Noko. Moramo da iskoristimo meč da ispravimo greške koje smo pravili u Beogradu. Da smanjimo broj izgubljenih lopti, da popravimo skok igru, budemo jači u duelima i trčimo što je više moguće", rekao je Golemac uoči nedeljnog derbija.

Dodao je da je za pobedu nad sutrašnjim rivalom neopohodno da košarkaši Cedevite Olimpije budu koncentrisani ceo meč.

"Ako želite da pobedite Zvezdu morate da igrate na najvišem mogućem nivou svih 40 minuta. Imali smo dovoljno vremena da se odmorimo i spremimo za nedelju. Uradićemo sve da dođemo do pobede", istakao je Golemac.

U sličnom tonu nastavio je i košarkaš kluba iz Ljubljane Rajon Braun.

"Svi znamo koliko je težak meč ispred nas. Nema kalkulisanja jer nas čeka uskoro i plej-of. Zato moramo da budemo spremni za kompleksan meč kakav je derbi pred nama. Moramo da istrčimo na parket s mnogo energije, nadam se da ćemo na kraju i pobediti", naveo je on.

Zvezda dolazi u Ljubljanu sa čak tri boda više od sutrašnjeg rivala na isto toliko kola do kraja regularnog dela.

Istog dana će Mornar dočekati podgoričku Budućnost, a Golemčevi izabranici će pomno pratiti ishod duela u Baru budući da će odrediti učesnika plej-ofa regionalnog šampionata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke