Todorić o saopštenju Skupštine KSS: ''Delegati bez imena, niko se nije potpisao''

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.10.2024.
23:26
Izvor: Sportske.net, Sportal.blic.rs

A osim toga, niko ga od njih nije konsultovao oko teksta saopštenja.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Izabrano je novo rukovodstvo Košarkaškog saveza Srbije na čelu sa Nebojšom Čovićem i odmah se neke promene vide. Za početak u saopštenjima i medijskim prepucavanjima sa - Partizanom.

Da sve bude još zanimljivije, svoje saopštenje su objavili delegati Skupštine KSS, i to zbog oglašavanja predsednika Partizana Ostoje Mijailovića i sportskog direktora Zorana Savića koji su na društvenim mrežama negativno prokomentarisali izbor novih čelnika.

Međutim, dugogodišnji direktor Partizana Dragan Todorić, a sada savetnik predsednika kluba i delegat u Skupštini otkriva da njega kao delegata niko nije pitao za saglasnost oko teksta saopštenja. I ne samo to...

''Veoma zanimljivo je ovo saopštenje delegata bez imena, pošto vidim da se niko nije potpisao imenom i prezimenom, niti je mene kao delegata ispred KK Partizan konsultovao u vezi sa tekstom. Sve mi se čini da je u pitanju demonstracija samovolje i načina na koji će se u budućnosti funkcionisati. 

Verovatno je po nekima i saopštenje jednoglasno napisano, jer one sa drugačijim stavom niko ništa nije ni pitao. Jel od ljudi koji na takav način funkcionišu treba da KK Partizan, njegovi rukovodioci i sportska javnost slušaju lekcije? Možda u nekom paralelnom univerzumu'', poručio je Todorić u izjavi za ''Sportal''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke