Tomić "kao protiv Reala u finalu Evrolige", Čović podsetio na 2011. godinu

Autor: Beta Beta
sreda 26.12.2018.
22:12
Izvor: Beta

Sjajna prilika da se saberu utisci i oceni urađeno u godini na izmaku.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić rekao je večeras da je 2018. godina bila puna iskušenja za njegovu ekipu, ali i da su pokazali da su veliki klub.

"Ova godina je bila puna teških utakmica i velikih iskušenja. Uspeli smo da se uzdignemo iz nekih teških poraza i pokažemo koliko vredimo. Izostali su neki rezultatski ciljevi, ali polazali smo da smo veliki klub. Nadam se da ćemo se i sledeće godine sastati ovde i prisetiti se novih pobeda koje ćemo ostvariti", rekao je Lazić.

Košarkaški klub Crvena zvezda organizovao je tradicionalni Novogodišnji koktel u beogradskom hotelu ''Kraun plaza'' a trener crveno-belih, Milan Tomić, je tom prilikom izrazio zadovoljstvo povodom ovog okupljanja.

"Trenutno sam pod većim pritiskom nego da igram finale Evrolige protiv Real Madrida. Hvala vam što ste došli, veoma mi je drago što smo se okupili i pokazali da smo velika porodica", kazao je Tomić.

Predsednik kluba s Malog Kalemegdana, Nebojša Čović, izrazio je veliku zahvalnost igračima i stručnom štabu i istakao da će dati sve od sebe da i u budućnosti beleže značajne rezultate.

"Privodimo kraju ovu,  mogu reći, uspešnu godinu. Imamo novu ekipu i novog trenera, zahvaljujem se i igračima i stručnom štabu i menadžmentu na svemu što su uradili. Trudićemo se da budemo još bolji. Sećate se 2011. godine, od tada su sve naše mlađe kategorije osvojile prvenstvo, a ženski košarkaški klub je osvojio 30. titulu prvaka države. Nastavićemo maksimalno da radimo i da se trudimo", rekao je Čović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke