Tomić ne želi da se serija vrati u Beograd

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.04.2019.
21:17
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener Crvene zvezde mt:s Milan Tomić rekao je da želi da se finalna serija završi posle četvrtog meča.

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s izašli su danas ponovo na parket SC "Morača" koji je sinoć bio poprište trećeg meča finalne serije plej-ofa ABA lige.

Nakon doživljenog poraza u užarenoj atmosferi ekipa se pripremala za četvrti meč, a trener Milan Tomić govorio je za srpske medije o onome što se dešavalo u prethodnoj utakmici.

"Sigurno nas čeka teška utakmica. Nije dovoljno 25 minuta koliko smo imali koncentraciju u prošloj utakmici, već 40 minuta. Zadatke koje smo isplanirali u svlačionici i na sastancima moramo da sprovedemo na teren. Jedno je sigurno u analizi prve utakmice - moramo da sprečimo kontranapad Budućnosti, tu su napravili veliku prednost. Jedan od faktora je bio i Koti Klark, moramo bolje da odigramo u odbrani", rekao je Tomić.

Strateg crveno-belih želi da njegovi izabranici budu fokusirani isključivo na košarku i da posao dovrše u četvrtom meču.

"Što se tiče napada, od početka sezone govorim, u ovakvim, finalnim utakmicama moraš da budeš dobar u oba pravca da bi pobedio. Moramo da budemo koncentrisani samo na košarku i da se bavimo ovim lepim sportom. Ekipa je spremna, vodimo 2:1, u ovom trenutku ne treba da razmišljamo o porazu, da spremimo dobro utakmicu i da završimo finalnu seriju u Podgorici", poručio je Tomić.

Za razliku od Jasmina Repeše, trener Crvene zvezde nije želeo da komentariše stvari koje nisu vezane za sam parket, a svi smo mogli da vidimo šta se dešavalo pored terena i kakvu su atmosferu napravili domaći navijači.

"Sigurno da ne treba da se obaziremo ni na kakve druge stvari, svi ste videli šta se dešavalo ovde. Ne bih da komentarišem neke druge stvari osim košarke, kao što su neke moje kolege to uradile posle utakmice u Beogradu", završio je Tomić.

Četvrta utakmica finalne serije plej-ofa ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde igra se u petak od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Friday, 19.04.2019
10:44

Neshvatljivo je kako smo pali u tom drugom poluvremenu, ako nismo prodali utakmicu ili je neko usao s pistoljem u svlacionicu, onda objasnjenja nema. Nismo cak ni pokusali da se trgnemo, razlika nije bila velika ali sam vec na pocetku 4. cetvrtine znao da cemo izgubiti. Sad imamo nepotreban pritisak da na neki nacin moramo dobiti veceras. Niko nije ocekivao da ih lako pocistimo i da dobijemo 3:0, ali nacin na koji smo izgubili nam bas nije trebao. Falio je Perperoglu, bio je konstanta protiv Partizana do one druge nesprotske, uvjeren sam da bi on pronasao nacin da uvalja dva kosa iz igre u onih famoznih 9 minuta... Sta da se radi, sretno momcima veceras, idemo do pobjede!