Tomić sada ima samo jednu zamerku na Zvezdinu igru

Autor: Darko Mitrović
subota 22.12.2018.
22:10
Izvor: Sportske.net

Zvezdin strateg pohvalio svoje igrače, samo jedan detalj pokvario gotovo idealnu sliku.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda je bez problema ostvarila 12. uzastopnu pobedu u ABA ligi, savladala je Cibonu u Zagrebu sa 76-54, pa domaći nisu uspeli da prirede iznenađenje koje su nagoveštavali u najavi utakice.

''Čestitke Zvezdi, bili su bolji i zasluženo su dobili. Mi smo pokušali sve što smo mogli u ovom trenutku, nismo uspeli, mada u 30 minuta 12 razlike i nije nedostižno.

Poslednja četvrtina je završila 16:6 što je dosta loše po nas, ali jednostavno uzrok tome je i kvalitet protivnika i šesta utakmica u 12 dana kod nas  uz skraćenu rotaciju. Nismo imali onakav otpor kakav smo željeli protiv ovakve ekipe'', izjavio je trener Cibone Ivan Velić.

Trener Crvene zvezde Milan Tomić bio je veoma zadovoljan igrom svog tima, jedino je 19 grešaka tokom meča malo pokvarilo utisak.

''Mislim da smo iskontrolirali svih 40 minuta. Znali smo da je Cibona odigrala fenomenalno protiv Budućnosti i da će pokušati da odigra još jednu takvu utakmicu i da će nas pokušati dobiti.

Zato je priprema za ovu utakmicu bila odlična i igrači su napravili sve što sam tražio od njih, od sastanka u hotelu do terena, gde su oni odigrali 100% sve što sam tražio. Samo jednu zamerku bi imao, a to je 19 grešaka, što je mnogo za jednu utakmicu, ali generalno zasluženo smo pobedili'', izjavio je Tomić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke