Tomić zadovoljan, posebno ga raduje jedna činjenica

Autor: Pavle Knežević
subota 15.06.2019.
22:09
Izvor: Sportske.net

Hoće li "Šegi" zaigrati u ponedeljak?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda je povela sa 2:1 u finalnoj seriji Super lige Srbije i sada je samo pobeda deli od odbrane trofeja prvaka države. Milan Tomić je bio zadovoljan nastupom, ali i činjenicom da su igrači nadoknadili odsustvo povređenog Ognjena Dobrića.

"Mislim da smo kontrolisali utakmicu svih 40 minuta, vodili smo 37 minuta. Bili smo bolji u skoku i u svim procentima, pa i u skoku u napadu. Tako da, 37 minuta smo kontrolisali igru, svi su dali 100 odsto, tako da bih im čestitao na ovoj pobedi. Sada je 2:1, treba nam još jedna pobeda da osvojimo prvenstvo", rekao je Tomić posle utakmice.

Zvezda je pobedila Partizan sa 96:90 i sada je jedan trijumf deli od odbrane titule. Može li se u ponedeljak očekivati još jedna napeta utakmica ili možda izdanje kao iz majstorice u ABA ligi? Može li se uopšte tako nešto predvideti?

"Ja mislim da ne može. Sve tri utakmice su bile teške i na jednu loptu, na dve lopte, tako da bih stvarno voleo da mogu da vam kažem šta će biti. Moramo da se pripremimo i da odigramo dobru utakmicu, jer imamo meč loptu da osvojimo prvenstvo", kratko kaže Tomić.

Hoće li Dobrić biti spreman?

"'Šegi' ima problem sa zglobom, pokušaćemo sve da ga osposobimo jer nam je vrlo važan igrač. On je u Super ligi bio jedan od naših najboljih igrača i zato bih čestitao svima, jer su to pokrili i odigrali na nivou Crvene zvezde", rekao je Milan Tomić.

Ako je bitno, trener Zvezde se na pres konferenciji pojavio u plavoj klupskoj majici i tako prekršio uputstvo uprave lige da treneri moraju da nose bar košulje ako im je vruće za sako. Trener Partizana je pokušao da izbegne tu kaznu na specifičan način.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 16.06.2019
15:51

Tomicu tebi skidam kapu do zemlje jer pored onako sramnog sudjenja pobediti najskuplji tm u regionu sa najvecim budzetom u regionu i sa najplacenijim trenerom od kad sekosarka igra na ovim prostorima je stvarno velika stvar za srpsku kosarku.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 16.06.2019
13:11

Zadovoljne su i Srbija i srpska dijaspora.