''Topić ima neku auru, ima taliju, biće veliki igrač! Ni Dončić nema to što on ima!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.01.2024.
22:30
Izvor: Sportske.net

Iskusni stručnjak je u to ubeđen.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

S obzirom na ono što je pokazao u mlađim kategorijama, ali i na početku seniorske karijere, plejmejker Crvene zvezde Nikola Topić je igrač od koga se najviše očekuje u nadolazećoj generaciji srpskih košarkaša.

Mnogi mu prognoziraju i visoku poziciju na predstojećem NBA draftu, ali je u ovom trenutku najvažnije da se oporavi od povrede zbog koje je propustio i sinoćnji večiti derbi.

Njegov izostanak je večeras posebno istakao košarkaški stručnjak i analitičar Vlade Đurović, tokom večerašnjeg gostovanja u emisiji ''Indirektno'' na TV K1.

''Ja i dalje mislim da Zvezdi nedostaje Topić, bez obzira što je mlad. Zvezda bi igrala bolje da je on tu. Ja sam i ranije govorio da ne treba da ide u Megu. On nedostaje, jer može da kreira, da poentira. On ima facu, ima neku auru, ima taliju i on će da bude veliki igrač. Videćete, on će da osvaja. To se tako rodi i to se odmah vidi.

Kad on ima loptu, svi igrači su na svom mestu kako treba i onda on pozove 'hajde dođi ti u blok, ti protrči tamo'. Pa primi loptu sa leve strane i prebaci odmah na desnu. Neko će reći da to može svako, ali to je vrhunac, to je jednostavnost, to je košarka. To je Dražen imao, a Dončić nema, Dončić je spor i sa loptom, i bez lopte. Veliki je nedostatak za Zvezdu što se on povredio'', objasnio je Đurović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke