Čović otkrio - Kada se vraća Topić?

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 15.04.2024.
21:40
Izvor: Sportske.net

Poznato je.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović večeras gostuje na televiziji "Arena sport" u emisiji "U obruču".

On je najpre pričao u aktuelnom trenutku u klubu i utakmicama protiv SC Derbija u AdmiralBet ABA ligi i Efesa u Evroligi, da bi zatim pričao i generalno o svom mandatu u Crvenoj zvezdi

Jedna od tema bio je i mladi plejmejker Nikola Topić koji je u toku sezone vraćen sa pozajmice iz Mege, a onda se već na drugoj utakmici u Evroligi protiv Partizana teško povredio.

On će se vratiti na parket već u narednom meču četvrtfinala AdmiralBet ABA lige protiv SC Derbija u Podgorici, a na kraju sezone izaći će na NBA draft.

"Mislim da će Topić početi da igra na narednoj utakmici u Podgorici. On nam je puno nedostajao. Odigrao je jednu i po utakmicu kod nas. Vidim da ga sad svojataju da je napravljen u OKK Beogradu i Megi. On je formiran u Crvenoj zvezdi. Teško da ide da uzmete igrača iz juniorske selekcije i odmah ga ubacite u Evroligu. Duško je imao hrabrost da to uradi prošle godine. Otišao je u Valensiju, nije odigrao minut. Naš rival Savić ga je prijavio gore i imali smo problem",  rekao je Čović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke